FiskaiBerg prisas på Sportfiskemässan

FiskaiBerg har deltagit i fyra Sportfiskemässor 2014, 2015, 2016 och 2018. varav tre gånger har vi prisats som Bästa destinations och upplevelsemonter

Bästa destination 2018 Älvsjö

FiskaiBerg och Bergs kommun deltog 2018 med en egen uppsatt monter Sportfiskemässan i Älvsjö. Fiskaiberg montern tilldelades pris vid Sportfiskemässan i Stockholm 2018.

Bästa destination upplevelse & guide monter med motiveringen.
Med ett trevligt team av arbetsglada medarbetare och en inbjudande snyggt exponerade monter som resulterar i att man vill göra ett besök dit direkt efter Sportfiskemässan.

Deltagare i montern var Conny Elf Bergs kommun, Per Nilsson Handsjöns FVOF och Martin Bodin MABO jakt&fritid


Bästa destination 2015 Jönköping

FiskaiBerg tillsammans med Drömfiske Jämtland/Härjedalen deltog vid den årliga Sportfiskemässan 20-22 mars i Jönköping. Återigen prisades vår monter för andra året i följd som Bästa upplevelse monter 2015.

Juryns motivering för bästa upplevelse monter Destination/Guide:
”En monter som speglar destinationens själ med alla sinnen. Med varm och tillmötesgående personal, var det fullt i montern hela tiden. Känslan av att vilja åka dit infann sig direkt”


Deltagare från Bergs kommun var Conny Elf och Nicklas Hedström, fiskeguide Storsjö kapell. Övriga kommuner som deltog var Härjedalen, Krokom och Strömsund samt Destination Vemdalen och Jämtland/Härjdelen Turism.


Bästa destination 2014 Kista

Under helgen 20-23 mars arrangerades Sportfiskemässa 2014 i Kista. 12 700 besökare nominerade Drömfiske Jämtland/Härjedalen, Visit Norge och Visit Åland till bästa monter för upplevelser. Drömfiske Jämtland/Härjedalen vann den kampen.

Juryns motivering:
”Drömfiske Jämtlands/Härjedalen utsedd till Bästa monter upplevelser och resmål för ett mycket trevligt team av arbetsglada medarbetare, bra belysning och inbjudande monter där det delades ut produkter som resulterade i att man vill göra ett besök i norra Sverige redan direkt efter Sportfiskemässan”.

Deltagare från Bergs kommun var Conny Elf, Leif Rodhe, Skålans FVO och Nicklas Hedström, fiskeguide Storsjö kapell. Övriga kommuner som deltog var Härjedalen, Krokom och Strömsund samt Destination Vemdalen och Jämtland/Härjdelen Turism.