TV program med Broman i Berg

Johan Broman TV produktionsteam har filmat ett stort antal gånger i Bergs kommun. Det första programmet gjordes 2014 och under dessa år har det blivit ett tiotal fiskeprogram från Bergs kommun. Här nedan finns dom och du kan även se dem på CMORE Fiskedestination.

I Bromans fotspår

Mitt jobb som fiskeguide med hela världen som arbetsplats och som resande producent och programledare i flera rese- och sportfiskerelaterade TV-serier har tagit mig till en rad fantastiska platser med sportfiske i världsklass.

>>> Gå till vårt filmgalleri innehåller 30 filmer o TV program

I Bromans fotspår är mitt sätt att dela med mig av mina upplevelser. Här kan du beställa resor till samma destinationer, med samma boende och fiske och med samma guider och skeppare som jag har haft när jag har varit på plats. Här kan du äta på dom bästa lokala restaurangerna som jag har besökt och här kan du uppleva samma sidoaktiviteter som jag har gjort.

I Bromans fotspår är kort sagt min garanti att jag delar min upplevelse med dig, där Fiskedestination.se garanterar att arrangemangen håller högsta kvalitet – Johan Broman


JAKTEN PÅ GAMMELGÄDDAN i Rätansbygden

Jakten på gammelgäddan i Handsjön, Rätan och i Övre Hoans FVO (42 min) 2016

Johan Broman åker till jämtländska Bergs kommun för att fiska gädda och njuta av den norrländska gästfriheten. Här besöker vi även Kojbyn och Rammlake

FISKETÅGET- TrainTrip fishing 2017

Inspelningarna är gjorda juli 2017 från Jokkmokk, Arjeplog, Sorsele, Storuman, Vilhelmina, Dorotea, Berg och Härjedalens kommuner

Näst sista stoppet på fisketågluffen Fisketåget-Traintrip Fishing. Handsjön i Bergs kommun.

Handsjön i Bergs kommun bjuder på fint gäddfiske, liksom Sveg, där kameramannen Michelle byter plats med Broman och tar gädda på gädda.
Gäddfiske i Handsjön (44 min) 2021

Broman kan inte hålla sig utan ger sig ut på lattjolajban-fiske efter gädda i favoriten Handsjön. Här funkar allt från wobblers och spinnare till fluga och poppers. Men det bästa draget visar sig också vara det värsta.

Fiske i Rätansbygden (22 min) 2015

Johan Broman åker till jämtländska Bergs kommun för att fiska gädda och njuta av den norrländska gästfriheten. Sommarfisket visar sig bli svårt så det blir en retur till hösten då det till slut lossnar för gänget.

Roadtrip Fishing i Berg 2015-2021

Under sommaren 2014 gjorde Johan Broman Tackle Event en fiskeserie som kallades Fiskedestination Berg. Det blev fyra program som syftade till att visa fiske- och matupplevelser på ett enkelt sätt för alla.

Roadtrip fishing i Berg, som inspelningsturnén kallades började i Svenstavik med Storsjöodjuret och Storsjön vidare till Näkten och Sandäset och vidare uppefter Ljungan för att avslutas uppe i Tåssåsens sameby i Oviksfjällen. Programserien Fiskedestination Berg går Cmore och  på TV4 play (gratis visning).

Storsjön med Storsjöodjurscenter i Svenstavik – Näkten (22 min) 2014

Johan Broman åker vidare till Svenstavik, där besöker han först Storsjöodjurscentret och sedan blir det lunch på Höglunda Gård. Efteråt blir det öringtrolling i Storsjön och rödingtrolling i Näkten, med bryggmiddag lagad av en känd tv-kock som avslutning.

S programmet på TV4 play


Storsjö kapell med Thomas Wassberg och Restaurang Humleliret (22 min) 2014

Guidekollegan Tomas Edenfeldt sluter upp med Johan Broman och de besöker först Klövsjö Gårdsbryggeri och restaurangen Humleliret. Sedan åker de två männen vidare till Storsjö Fiskecamp och testfiskar olika delar av Ljungan.

Glensjön i Oviksfjällen och Restaurang Hävvi i Glen (22 min) 2014

Avslutningen på Johan Bromans roadtrip fishing i Bergs kommun blir i samebyn Glen, där Thomas, Niklas och Peder Johansson tar med honom upp till Glensjön och Svarttjärn för lite traditionellt fjällfiske på öring och röding. Besöket avslutas med en middag på Häävi.

Tillgängliga fiskeplatser i Bergs kommun (44 min) 2020

Broman återvänder till sin favoritkommun Berg för att svinga lite spö tillsammans med sin gode vän Conny – som bland annat står bakom kommunens satsning på tillgänglighet, som naturligtvis ägnas välförtjänt uppmärksamhet

Ungdomsläger för ungdomar och utbildade fiskvärdar (44 min) 2021

Häng med när Broman besöker ungdomslägret i Viggesågen och försöker ta revansch på de prickiga fiskarna i fjällbelägna Hosjön. Ett kallras ställer dock till det. Ska det komma upp någon röding eller öring? Det blir flugfiske, spinnfiske och framförallt lätt trolling i den vackra sjön.